proiecte

PROIECTE CU FINANȚARE EUROPEANĂ NERAMBURSABILĂ

E/I:MOTION - Rețele comunitare neconvenționale și învățare în sprijinul integrării tinerilor marginalizați  

2017-2-RO01-KA205-037653

 

E/I:Motion

 Erasmus +

În cursul lunii octombrie 2017, ATFCT a început derularea proiectului „E/I-MOTION: Unconventional Community Networks and Learning in Support for Marginalised Youth Integration” finanțat din fonduri europene nerambursabile, în cadrul programului Erasmus+, Acțiunea KA2, domeniul tineret, în calitate de coordonator.

Educator special pentru nevoi de intimate: Asistarea diferitelor persoane cu nevoi speciale în vederea îmbunătățirii nevoilor lor emoționale și sexuale

Erasmus+ Strategic Partnership Project  

2018-1-LV01-KA204-046973-P4

SINE

Erasmus +

Proiectul vizează obiectivul de a contribui la dezbaterea publică și politicile care abordează faptul că persoanele cu dizabilități sunt indivizi cu nevoi, dorințe și senzații sentimentale și sexuale. Prin instruirea asistenței specifice în acest context (recunoscută și validată în întreaga Europa), proiectul dorește, de asemenea, să îmbunătățească sănătatea generală și bunăstarea psihologică a persoanelor cu handicap. Cu o exprimare deschisă despre afectivitate, sexualitate și experiențe sexuale sau senzuale pozitive, oamenii se simt de obicei mai bine, au o imagine mai bună de sine, devin mai puternici din punct de vedere emoțional, sunt mai puțin vulnerabili la violența sexuală și, uneori, pot reduce medicația. 

LinKommunity 

Erasmus+ Strategic Partnership Project  

2018-1-IT02-KA201-048387

 

LinKommunity

Erasmus +

Scopul proiectului este promovarea procesului și a modelelor de participare în sferele educaționale și sociale, în contexte caracterizate de marginalizare social și economică.

'Marginalitatea' fizică și urbană (periferie și periferice), la fel ca și cea economică, educațională și socială (sărăcia educațională și excluziunea socială) – este conceptul cheie care caracterizează ariile proiectului Linkommunity, care include parteneri din Italia, România, Fosta Republica Yugoslava Macedonia și Turcia.